Rukavice za čišćenje

Rukavice za čišćenje Mikrovlakna, Sivo

4,90 EUR
Boja:

Univerzalna dvostrana rukavica od mikrovlakana za čišćenje, pranje i poliranje. Proizvod visoke kvalitete za suhu i mokru uporabu. Rukavice od mikrovlakana sigurno i učinkovito čiste sve plastične, metalne i staklene površine. Ne ostavlja tragove i dlačice, sa ... Više informacija

Dio: XOCG001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Univerzalna dvostrana rukavica od mikrovlakana za čišćenje, pranje i poliranje. Proizvod visoke kvalitete za suhu i mokru uporabu. Rukavice od mikrovlakana sigurno i učinkovito čiste sve plastične, metalne i staklene površine. Ne ostavlja tragove i dlačice, savršeno upija prljavštinu. Izuzetno je upijajuća i učinkovita - s jedne strane ima mnoštvo resica od mikrovlakana koje učinkovito i brzo uklanjaju prašinu iz raznih kutova, s druge strane je mekana krpica, idealna za poliranje očišćenih površina. Lako ga možete staviti na ruku, što jamči udobnost i udobnost tijekom rada. Izvrstan za uklanjanje dlaka, peludi i druge prljavštine sa sjedala i presvlaka automobila, kao i za njegu kokpita, prozora i dijelova unutrašnjosti. Fleksibilna manšeta omogućuje bolju kontrolu nad rukavicom te njeno učinkovito i udobno držanje na ruci. Rukavica se može prati ručno sapunom (najpreporučljiviji je sivi sapun - zahvaljujući njemu vlakna dugo zadržavaju svojstva i lepršavost) ili u perilici rublja na temperaturi do 60 stupnjeva.

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca