Gljiva

Gljiva naranča

1,99 EUR
Boja:

Spužva za pranje automobila nezamjenjiv je alat za održavanje čistoće i sjaja vašeg vozila. Naša je spužva posebno dizajnirana za učinkovito i nježno čišćenje površine automobila bez opasnosti od grebanja ili oštećenja boje. Proizvod je izrađen od visokokvalit ... Više informacija

Dio: XOSNG001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Spužva za pranje automobila nezamjenjiv je alat za održavanje čistoće i sjaja vašeg vozila. Naša je spužva posebno dizajnirana za učinkovito i nježno čišćenje površine automobila bez opasnosti od grebanja ili oštećenja boje. Proizvod je izrađen od visokokvalitetnih materijala koji su mekani na dodir, a ujedno izvrsno upijaju vodu i sredstva za čišćenje. Zahvaljujući ergonomskom obliku i veličini, spužvica savršeno leži u ruci, što olakšava rad prilikom pranja. Pružite svom automobilu najbolju njegu s našom spužvom za pranje, zahvaljujući kojoj će vaše vozilo uvijek blistati čistim i svježim.

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca