Zaštitni prsluk

Zaštitni prsluk Certifikacija, naranča, XL

4,90 EUR
Boja:

Povećajte svoju sigurnost certificiranim reflektirajućim prslukom. Uz jarko narančastu boju, ovaj pouzdani proizvod neophodan je dio opreme za svakoga tko želi biti dobro vidljiv u svim uvjetima. Prsluk je certificiran prema europskim standardima, što jamči na ... Više informacija

Dio: XOSV008


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Povećajte svoju sigurnost certificiranim reflektirajućim prslukom. Uz jarko narančastu boju, ovaj pouzdani proizvod neophodan je dio opreme za svakoga tko želi biti dobro vidljiv u svim uvjetima. Prsluk je certificiran prema europskim standardima, što jamči najvišu kvalitetu i učinkovitu zaštitu. Intenzivna boja prsluka osigurava izvrsnu vidljivost i na daljinu. Idealno za dnevnu i noćnu upotrebu kada je vidljivost važna. Prsluk je opremljen širokim reflektirajućim elementima koji značajno povećavaju vašu vidljivost u uvjetima lošeg osvjetljenja ili lošeg vremena. Prsluk je lagan, prozračan i pogodan za nošenje preko radne ili zimske odjeće. Prsluk ima praktičnu kopču na čičak koja omogućuje brzo oblačenje i svlačenje bez nepotrebnih komplikacija. Razne namjene, primjerice na gradilištima, tijekom radova na cesti, tijekom sportskih aktivnosti, ali iu svakodnevnim situacijama gdje je povećanje vidljivosti prioritet.

Tehnički podaci

  • Materijal: 100% polyester
  • Veličina: XL
  • Certificates: EN ISO 13688:2013+A1:2021, EN ISO 20471:2013+ A1:2016, 0598/PPE/24/2960

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca