Čelični kanister

Čelični kanister zelena, 20L

51 EUR
Boja:

S kanisterom X-Offroad 20L u zelenoj boji možete ponijeti dodatno gorivo na svoju sljedeću terensku avanturu i voziti se bez brige. Ovaj izdržljivi spremnik sadrži do 20 litara benzina, dizela ili kerozina. Osim toga, dizajn unutarnje ventilacije ovog spremnik ... Više informacija

Dio: XOJC005


Španjolsko skladište: Nedostupan
Češko skladište: Dostupno

Opis

S kanisterom X-Offroad 20L u zelenoj boji možete ponijeti dodatno gorivo na svoju sljedeću terensku avanturu i voziti se bez brige. Ovaj izdržljivi spremnik sadrži do 20 litara benzina, dizela ili kerozina. Osim toga, dizajn unutarnje ventilacije ovog spremnika omogućuje brzo punjenje i točenje bez prskanja goriva. Ovaj kanister izrađen je od zelenog čeličnog lima debelih stijenki. Ima unutarnji i vanjski antikorozivni premaz koji je otporan na ulja, naftne tvari i alkohol. Kako bi se spriječilo curenje, poklopac je fiksiran sigurnosnom iglom. Njegova čvrsta konstrukcija jamči visoku otpornost na mehanička oštećenja. Dolazi s pocinčanom iglom u obliku slova L za dodatnu zaštitu i bravom za djecu. Kanistra ima UN certifikat koji omogućuje sigurno skladištenje svih goriva, uključujući benzin i dizel. Proizvod je opremljen brtvom ispod čepa. Brtva jamči hermetičnost kanistera.

Tehnički podaci

  • Kapacitet: 5 L

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca