Nosač za montažu Hi-Lifta na stražnja vrata

Nosač za montažu Hi-Lifta na stražnja vrata Crno, Jeep Wrangler JK

198 EUR

Češko skladište: Dostupno
Španjolsko skladište: Dostupno


Dio: XOJTM001
Boja:

Osigurajte svoje dizalo na mjestu dok štedite dragocjeni unutarnji prtljažni prostor u vašem JK ugradnjom X-Offroad Hi-Lift Kita. Ovaj komplet vam omogućuje postavljanje dizalice s vanjske strane vašeg Jeepa i pristup bez problema. Ovaj komplet nosača dizajnir ... Više informacija


Opis

Osigurajte svoje dizalo na mjestu dok štedite dragocjeni unutarnji prtljažni prostor u vašem JK ugradnjom X-Offroad Hi-Lift Kita. Ovaj komplet vam omogućuje postavljanje dizalice s vanjske strane vašeg Jeepa i pristup bez problema. Ovaj komplet nosača dizajniran je da odgovara većini veličina utičnica i ima gumb za brzo otpuštanje za jednostavnu upotrebu. Ovi pričvrsni nosači dizalice za vrata prtljažnika izrađeni su od izdržljivog čeličnog lima za teške uvjete rada. Sadrži navojne klinove i remen koji se veže za ručku dizalice kako bi se osiguralo stabilno prianjanje. Osim toga, ovi su nosači obloženi teksturiranim crnim prahom za dug životni vijek.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca