Polica za prtljažnik

Polica za prtljažnik Jeep Wrangler JK

366 EUR
Boja:

Povećajte nosivost prtljažnika vašeg Jeep Wranglera ugradnjom police za prtljažnik tvrtke X-Offroad. Ova polica se pričvršćuje na prtljažnik vašeg Jeepa, dajući vam još jednu mogućnost da stavite teret u prtljažnik. Dizajniran je tako da između poda i dna prtl ... Više informacija

Dio: XOISR004


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Nedostupan

Opis

Povećajte nosivost prtljažnika vašeg Jeep Wranglera ugradnjom police za prtljažnik tvrtke X-Offroad. Ova polica se pričvršćuje na prtljažnik vašeg Jeepa, dajući vam još jednu mogućnost da stavite teret u prtljažnik. Dizajniran je tako da između poda i dna prtljažnika dobije dodatni prostor, što vam omogućuje da ispod police smjestite, primjerice, rashladnu kutiju, sanduke i drugi teret. Ova unutarnja polica prtljažnika može držati sve što na nju stavite. Ova unutarnja polica prtljažnika dizajnirana je za pričvršćivanje izravno na karoseriju automobila, što instalaciju čini brzom i jednostavnom.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca