Nosači za okvir vjetrobranskog stakla

Nosači za okvir vjetrobranskog stakla Aluminij, Gornji, Dno, LED rampa, 52", Jeep Wrangler JL

261 EUR

Češko skladište: Nedostupan
Španjolsko skladište: Dostupno


Dio: XOAL134
Boja:

Montaža X-Offroad svjetlosne trake na okvir vjetrobranskog stakla omogućuje jednostavnu ugradnju LED svjetlosne trake iznad i ispod vjetrobranskog stakla. Jednostavna instalacija bez bušenja koja se montira na postojeće mjesto na vašem Jeepu. Izrađen od kvalit ... Više informacija


Opis

Montaža X-Offroad svjetlosne trake na okvir vjetrobranskog stakla omogućuje jednostavnu ugradnju LED svjetlosne trake iznad i ispod vjetrobranskog stakla. Jednostavna instalacija bez bušenja koja se montira na postojeće mjesto na vašem Jeepu. Izrađen od kvalitetnog nehrđajućeg aluminijskog čelika. Svjetlosna rampa isporučuje se s teksturnim premazom u prahu. Nosači svjetleće rampe izrađeni su od aluminija promjera 3/16, laserski izrezani i oblikovani na preciznoj CNC preši. Jednostavna instalacija. Nosači svjetleće šipke dolaze s precizno izrezanim gumenim brtvenim umetcima za zaštitu laka vašeg vozila od abrazije. Držač svjetla dizajniran je za LED rasvjetnu šipku od 52". Ne odgovara 4xe (hibridnoj) verziji.

Odgovara na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca