Podesive i odvojive šipke stabilizatora

Podesive i odvojive šipke stabilizatora Ispred, 2.5-6", Jeep Wrangler JK

131 EUR

Češko skladište: Nedostupan
Španjolsko skladište: Dostupno


Dio: XOQSL002

Ovi podesivi i odvojivi stabilizatori omogućuju fino podešavanje položaja prednjeg stabilizatora za vrhunsko upravljanje. Podesivi i odvojivi poluge za njihanje apsolutna su potreba za svaki podignuti Wrangler. Ove podesive i odvojive stabilizatorske poluge X- ... Više informacija


Opis

Ovi podesivi i odvojivi stabilizatori omogućuju fino podešavanje položaja prednjeg stabilizatora za vrhunsko upravljanje. Podesivi i odvojivi poluge za njihanje apsolutna su potreba za svaki podignuti Wrangler. Ove podesive i odvojive stabilizatorske poluge X-Offroad dizajnirane su za prilagodbu ugradnje u automobil. Prilagodljivost olakšava ispravljanje geometrije poluge za njihanje na podignutim Wranglerima radi boljeg upravljanja. Ove podesive i odvojive poluge osmišljene su za upotrebu na Wranglerima s hodom od 2,5 do 6. Svaki terenski vozač zna da jednostavnim odvajanjem prednje poluge za njihanje možete lako dobiti do 30% više zakretanja prednje osovine. Izvucite iglu kako biste odvojili šipke za korištenje na terenu, a zatim vratite iglu natrag za vožnju kući. Ove podesive i odvojive stabilizatorske šipke dizajnirane su za jednostavnu ugradnju vijcima. Korištenje postojećih tvorničkih montažnih točaka. Nisu potrebne nikakve izmjene.

Tehnički podaci

  • Položaj: Ispred

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca