⚠️Zbog ozbiljne poplave u Češkoj, neke pošiljke mogu kasniti. ⚠️

Torba za prvu pomoć za zaštitni okvir

Torba za prvu pomoć za zaštitni okvir Vojni stil

25 EUR
Boja:

Uz X-Offroad Frame torbu za prvu pomoć imat ćete sve svoje predmete prve pomoći na jednom mjestu. Ova je torba idealna za spremanje svih vaših potrepština za prvu pomoć. Ova torba za prvu pomoć dizajnirana je za pričvršćivanje na okvir vozila. Torba za prvu po ... Više informacija

Dio: XOFAB001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Uz X-Offroad Frame torbu za prvu pomoć imat ćete sve svoje predmete prve pomoći na jednom mjestu. Ova je torba idealna za spremanje svih vaših potrepština za prvu pomoć. Ova torba za prvu pomoć dizajnirana je za pričvršćivanje na okvir vozila. Torba za prvu pomoć X-Offroad izrađena je od iznimno čvrstog, UV-stabilnog poliesterskog najlona u vojnozelenoj boji. Ovaj džep za pohranu ima pojačane šavove i patentni zatvarač za dodatnu izdržljivost. Torba za prvu pomoć X-Offroad jednostavno se postavlja pomoću trake na kuku i petlju. Vrećicu možete jednostavno ukloniti tako da olabavite jednu kopču i otkvačite je iz držača. Komplet prve pomoći X-Offroad ima univerzalni dizajn, tako da se može instalirati na bilo koji model vozila opremljenog zaštitnim okvirom. Torba se prodaje prazna bez opreme za prvu pomoć.

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca