Nosač za offroad

Nosač za offroad Crno, Jeep Wrangler JK

378 EUR

Ako želite nadograditi svoj Jeep Wrangler JK 2007-2018, svakako instalirajte X-Offroad Rack. Ovaj terenski nosač ne samo da će povećati funkcionalnost vašeg Jeepa, već će vašem Jeepu dati robustan izgled koji će privlačiti pažnju kamo god pošli. Ovaj terenski ... Više informacija

Dio: XOTR048


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Ako želite nadograditi svoj Jeep Wrangler JK 2007-2018, svakako instalirajte X-Offroad Rack. Ovaj terenski nosač ne samo da će povećati funkcionalnost vašeg Jeepa, već će vašem Jeepu dati robustan izgled koji će privlačiti pažnju kamo god pošli. Ovaj terenski nosač također nudi dodatni prostor za pohranu za svu opremu koja vam može zatrebati na vašim avanturama. Kako bi izdržao težak teren i teške uvjete s kojima se možete susresti na terenu, ovaj nosač izrađen je od izdržljivih materijala koji mogu podnijeti grubo rukovanje. Zahvaljujući tome, moći ćete koristiti ovu nosiljku dugo vremena bez brige o njenoj trajnosti.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca