Navlaka za upaljač

Navlaka za upaljač "Eject"

10 EUR

Zamijenite svoju staru pokvarenu svjećicu X-Offroad svjećicom sa zabavnim crvenim dizajnom anodizirane svjećice na kojoj bijelim slovima piše "Izbaci". Ovaj utikač je zabavan način za pokrivanje priključka za napajanje upaljača za cigarete u vašem automobilu i ... Više informacija

Dio: XOIA188


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Zamijenite svoju staru pokvarenu svjećicu X-Offroad svjećicom sa zabavnim crvenim dizajnom anodizirane svjećice na kojoj bijelim slovima piše "Izbaci". Ovaj utikač je zabavan način za pokrivanje priključka za napajanje upaljača za cigarete u vašem automobilu ili kamionu. Ovaj utikač za upaljač za cigarete izrađen je na CNC stroju od visokokvalitetnog aluminija kako bi se osigurala izvrsna kvaliteta. Utikač je zatim obrađen anodiziranom crvenom bojom za impresivan izgled. X-Offroad utikač za upaljač je univerzalnog dizajna i odgovara svim vozilima opremljenim utičnicom za upaljač. Jednostavna instalacija.

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca