Krovni LED stražnji spojler

Krovni LED stražnji spojler Jeep Wrangler JL

314 EUR

Povećajte sigurnost svog Wranglera ugradnjom ovog X-Offroad LED stražnjeg svjetla na krovni spojler. Ovaj komplet spojlera dizajniran je za proizvodnju živog crvenog svjetla zahvaljujući visokokvalitetnim LED svjetlosnim čipovima. To pomaže poboljšati vidljivo ... Više informacija

Dio: XOLTS001


Španjolsko skladište: Nedostupan
Češko skladište: Uskoro na zalihama

Opis

Povećajte sigurnost svog Wranglera ugradnjom ovog X-Offroad LED stražnjeg svjetla na krovni spojler. Ovaj komplet spojlera dizajniran je za proizvodnju živog crvenog svjetla zahvaljujući visokokvalitetnim LED svjetlosnim čipovima. To pomaže poboljšati vidljivost unatrag i time pridonosi većoj sigurnosti na cesti i izvan nje. Osim toga, oblikovani su kao spojler na krilu kako bi stražnjem dijelu vašeg automobila dali dodatni stil koji će zasigurno privlačiti pozornost. Ovaj komplet koristi visokokvalitetne LED čipove raspoređene u jednom redu. Osim toga, ovi su čipovi projektirani za generiranje crvenog svjetla koje je po nijansi i intenzitetu slično trećem stop svjetlu vašeg Jeepa. Ovaj spojler stražnjeg svjetla dizajniran je za ugradnju na tvornički krov vašeg Wranglera pomoću isporučenog hardvera. U većini slučajeva nije potrebno dodatno bušenje ili preinaka, iako će za pravilno napajanje svjetiljke biti potrebno nešto ožičenja.

Odgovara na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca