Set LED stražnjih svjetala

Set LED stražnjih svjetala Jeep Wrangler TJ, Jeep Wrangler YJ, Jeep CJ's

104 EUR

Ova X-Offroad LED stražnja svjetla dat će vašem CJ7, YJ ili TJ atraktivan moderan izgled. Ova LED stražnja svjetla s jedinstvenim dizajnom u obliku slova X koja svijetle crveno bit će impresivan dodatak vašem Jeepu. Bilo da je vaš Jeep svakodnevni alat ili igr ... Više informacija

Dio: XOTL045


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Ova X-Offroad LED stražnja svjetla dat će vašem CJ7, YJ ili TJ atraktivan moderan izgled. Ova LED stražnja svjetla s jedinstvenim dizajnom u obliku slova X koja svijetle crveno bit će impresivan dodatak vašem Jeepu. Bilo da je vaš Jeep svakodnevni alat ili igračka za vikend, ova LED stražnja svjetla zasigurno će izdvojiti vaš Jeep iz gomile. Ova stražnja svjetla X-Offroad izrađena su od OEM kvalitetnih materijala i izrađena prema strogim standardima za dugotrajnu kvalitetu. Ova stražnja svjetla imaju izdržljiva crna ABS plastična kućišta s dimljenim polikarbonatnim lećama. Svako je kućište zaštićeno od vremenskih uvjeta kako bi se spriječilo oštećenje najsuvremenije elektronike unutar. Imajte na umu da ova stražnja svjetla nisu plug&play. Dolazi bez utičnice. Prodaju se kao par.

Tehnički podaci

  • Vodootporan: IP67

Odgovara na

1976-1986 Jeep CJ-5
1997-2006 Jeep Wrangler TJ
1986-1995 Jeep Wrangler YJ

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca