⚠️Zbog ozbiljne poplave u Češkoj, neke pošiljke mogu kasniti. ⚠️

LED svjetla na ventilacijskim otvorima blatobrana

LED svjetla na ventilacijskim otvorima blatobrana Krom, Jeep Wrangler JL, Jeep Gladiator JT

135 EUR
Boja:

Izvrstan način za nadogradnju vanjskog stila vašeg Jeepa je X-Offroad LED Fender Light Kit Ova bočna svjetla za gabarit imaju dvostruke LED diode s jedinstvenim mrežastim uzorkom koji ne samo da izgleda fantastično, već također povećava vidljivost vašeg JL-a d ... Više informacija

Dio: XOFVL001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Nedostupan

Opis

Izvrstan način za nadogradnju vanjskog stila vašeg Jeepa je X-Offroad LED Fender Light Kit Ova bočna svjetla za gabarit imaju dvostruke LED diode s jedinstvenim mrežastim uzorkom koji ne samo da izgleda fantastično, već također povećava vidljivost vašeg JL-a danju i noću. Ova LED X-Offroad svjetla za ventilaciju blatobrana proizvedena su prema strogim standardima od materijala tvorničke kvalitete i imaju najsuvremeniju elektroniku. Svako je kućište zaštićeno od vremenskih uvjeta kako bi se spriječilo oštećenje elektronike unutra. Ova X-Offroad LED svjetla za ventilacijske otvore za blatobrane dizajnirana su kao izravna zamjena za tvorničke poklopce ventilacijskih otvora za blatobrane. Treba napomenuti da će LED akcentna svjetla zahtijevati pripremu ožičenja ili od prednjeg svjetla ili do kutije s prekidačima.

Odgovara na

2019-2029 Jeep Gladiator JT
2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca