Zaštitne navlake za pragove

Zaštitne navlake za pragove Crno, Aluminij, 4 vrata, Jeep Wrangler JK

46 EUR
Boja:

Ako tražite suptilnu i sofisticiranu nadogradnju stila vašeg Jeep Wrangler JK, ovaj par X-Offroad crnih teksturiranih štitnika vrata pravi je izbor za vas. Osmišljeni su kako bi spriječili trošenje i habanje koje je uobičajeno u području pragova Jeep vrata ili ... Više informacija

Dio: XOEA261


Španjolsko skladište: Nedostupan
Češko skladište: Dostupno

Opis

Ako tražite suptilnu i sofisticiranu nadogradnju stila vašeg Jeep Wrangler JK, ovaj par X-Offroad crnih teksturiranih štitnika vrata pravi je izbor za vas. Osmišljeni su kako bi spriječili trošenje i habanje koje je uobičajeno u području pragova Jeep vrata ili kako bi pokrili postojeća oštećenja. Izgledaju nevjerojatno, čvrsti su i jednostavni za postavljanje, što ih čini savršenim dodatkom. Ovi poklopci ulaznih vrata izrađeni su od aluminija i imaju crnu završnu obradu koja odgovara originalnim kvakama na vratima i bočnim retrovizorima. Jednostavna instalacija. Koristite 3M traku ili ljepilo.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK

Moglo bi se i vama svidjeti

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca