Komplet za podizanje

Komplet za podizanje 2,5" sprijeda, 2" straga, Jeep Wrangler JK

197 EUR

Vožnja izvan cesta može biti teška na standardnom ovjesu Wranglera, zbog čega vam je potreban komplet za podizanje koji je posebno dizajniran za vožnju izvan cesta. Pruža 2,5" prednje podizanje i 2" stražnje podizanje kako bi vašem Jeep Wrangleru dao poticaj s ... Više informacija

Dio: XOLK009


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Ne zaboravite kupiti i neke

Opis

Vožnja izvan cesta može biti teška na standardnom ovjesu Wranglera, zbog čega vam je potreban komplet za podizanje koji je posebno dizajniran za vožnju izvan cesta. Pruža 2,5" prednje podizanje i 2" stražnje podizanje kako bi vašem Jeep Wrangleru dao poticaj s povećanim razmakom od tla i mogućnošću postavljanja širih naplataka i guma. Komplet uključuje: 2x prednje opružne produžetke (2,5"), 2x stražnje opružne produžetke (2"), prednje/stražnje produžetke amortizera, nosače za premještanje kočionog voda, pribor za montažu. X-Offroad Lift Kit postavlja se bez potrebe za zavarivanjem ili rezanjem, samo pomoću vijaka. Ipak, preporučuje se profesionalna instalacija.

Odgovara na

2007-2018 Jeep Wrangler (Unlimited) JK
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca