Komplet za podizanje

Komplet za podizanje 2.5", Jeep Wrangler JL

345 EUR

Vožnja izvan cesta može biti teška na standardnom ovjesu Wranglera, zbog čega vam je potreban komplet za podizanje koji je posebno dizajniran za vožnju izvan cesta. Komplet za podizanje X-Offroad 2,5" pomaže vam u svladavanju prepreka na cesti i izvan nje. S h ... Više informacija

Dio: XOLK001


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

Vožnja izvan cesta može biti teška na standardnom ovjesu Wranglera, zbog čega vam je potreban komplet za podizanje koji je posebno dizajniran za vožnju izvan cesta. Komplet za podizanje X-Offroad 2,5" pomaže vam u svladavanju prepreka na cesti i izvan nje. S hodom od 2,5 inča (64 mm), ovaj komplet će odgovarati gumama do 34 inča. Komplet uključuje: produžetke amortizera, odstojnike zavojne opruge, nosače za premještanje amortizera, stabilizatore, graničnike, hardver za montažu. X-Offroad Lift Kit postavlja se bez potrebe za zavarivanjem ili rezanjem, samo pomoću vijaka. Ipak, preporučuje se profesionalna instalacija.

Odgovara na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca