Zaštitite se od grana

Zaštitite se od grana Jeep Wrangler TJ

101 EUR

X-Offroad Branch Guard dizajniran je za zaštitu vašeg Jeep Wrangler od grana drveća, zaraslog grmlja i drugih opasnosti izvan ceste. Dizajniran za montažu na haubu vašeg Jeepa, ovaj komplet može zaštititi vaše vjetrobransko staklo i brisače vjetrobranskog stak ... Više informacija

Dio: XOLR002


Španjolsko skladište: Dostupno
Češko skladište: Dostupno

Opis

X-Offroad Branch Guard dizajniran je za zaštitu vašeg Jeep Wrangler od grana drveća, zaraslog grmlja i drugih opasnosti izvan ceste. Dizajniran za montažu na haubu vašeg Jeepa, ovaj komplet može zaštititi vaše vjetrobransko staklo i brisače vjetrobranskog stakla od ogrebotina i oštećenja uzrokovanih niskim drvećem i grmljem koji su uobičajeni na cestama izvan cesta. Nakon ugradnje ovog kompleta za zaštitu od grana, možete bezbrižno voziti po bilo kojem terenu. Ima podesivi brzi odspaj koji omogućuje postavljanje štitnika u nekoliko minuta. Također ga je lako rastaviti ako ga želite skinuti prije odlaska na autocestu.

Odgovara na

1997-2006 Jeep Wrangler TJ
30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca