Trail ručka

Trail ručka 4 komada, Crno, Jeep Wrangler JL

-18%
84 EUR   69 EUR

Češko skladište: Dostupno
Španjolsko skladište: Dostupno


Dio: XOIA161
Boja:

Vožnja Jeep Wrangler JL izvan ceste može biti izazovna, posebno kada naiđete na opasan teren tijekom izazovnih avantura. Stoga budite sigurni da ste spremni na sve s prednjim ručkama. Ove ručke dizajnirane su kako bi terensku vožnju učinile sigurnijom i zabavn ... Više informacija


Opis

Vožnja Jeep Wrangler JL izvan ceste može biti izazovna, posebno kada naiđete na opasan teren tijekom izazovnih avantura. Stoga budite sigurni da ste spremni na sve s prednjim ručkama. Ove ručke dizajnirane su kako bi terensku vožnju učinile sigurnijom i zabavnijom, budući da njihova superiorna stabilnost daje vama i vašim putnicima potrebnu potporu dok se skakućete po neravnim cestama. Kako bi dugo ostale pouzdane, ove su ručke izrađene od visokočvrstog i izdržljivog čelika koji lako podnosi zahtjeve kontinuirane uporabe i teške uvjete terenske vožnje. Pričvršćeni su izravno na zaštitni okvir. Jednostavna instalacija.

Odgovara na

2018-2028 Jeep Wrangler (Unlimited) JL

Kupovali su i drugi kupci

30 dana za povrat
30 dana za povrat

Proizvod vam ne odgovara? Pogrešan izbor proizvoda? Ništa se ne događa! Ovaj proizvod možete vratiti u španjolsko ili češko skladište.

Više informacija

Sve cijene uključuju 25% PDV

Uživajte u kupnji, potpuno ste pokriveni

Zaštita kupaca